Posting pictures

A place for us to show off our cars in all their glory. Please keep picture sizes to about 800x600 pixels.
Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 5:52 pm

Hi,

not trying to appear stupid but i probably am but i can click etc while i am in photobucket but how do i get photobucket to appear when i am in the BX forum? Surely i have then to get out of photobucket to open the forum and vice versa. Seems a complete bag of bolts to just post a picture.

Andy

User avatar
mat_fenwick
Moderator
Posts: 7279
Joined: Tue Sep 20, 2005 4:08 pm
Location: North Wales
x 13

Post by mat_fenwick » Wed Mar 10, 2010 5:52 pm

Ahhhh, I think I know where you may be going wrong - the [IMG] tags are already present below the Photobucket picture so you may be putting them in twice! Try following Way2Go's advice and if it doesn't work in the preview, just post it anyway.
EDIT - in reply to your most recent post, if you are using Internet Explorer, you can open IE again, and have once instance of it running the BX forum, the other with Photobucket. Later versions of IE have the facility to open several web pages at once, but I would guess you have an earlier version and will have to open IE twice.
Last edited by mat_fenwick on Wed Mar 10, 2010 5:55 pm, edited 1 time in total.
Image

1993 1.9 TZD Turbo Estate
1996 3.9 V8 Discovery
1993 VW LT35 campervan
1985 Hyundai Stellar V8
2016 Hyundai iLoad

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 5:54 pm

ok,

i will give it a whirl.

Andy

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 6:05 pm

Here she is, passed the MOT today with nothing needed to be done.
An L reg BX diesel estate with 123k on the clock.
Bought on feebay for £350 4 years ago and still going ok. Last year put a new clutch and rad into her so hope she lasts a few more years.

Lets hope the piccy comes out.

Andy

[/img]http://i222.photobucket.com/albums/dd12 ... ure345.jpg
Last edited by Mothman on Wed Mar 10, 2010 6:08 pm, edited 1 time in total.

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 6:06 pm

As you can see, doing this manually didnt work yet again
Sorry, wont be wasting any more time trying to do it, its too complicated.

Andy

User avatar
Way2go
Over 2k
Posts: 7279
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:15 pm
Location: RCoBerkshire
x 2

Post by Way2go » Wed Mar 10, 2010 6:09 pm

Grenman wrote:how do i get photobucket to appear when i am in the BX forum? Surely i have then to get out of photobucket to open the forum
You have to have BOTH Photobucket and BXC Forum open simultaneously in tabs or separate windows.

Steps 1 to 3 you do whilst in the Photobucket Window or tab

Steps 4 and 5 you do when in the BXC forum and you have already activated a "post" within it.

Note: You will NOT SEE the photo, just the code, until you have posted or click the preview option before posting.

Just follow steps 1 - 5 then click post and you will be able to see your photo.
1991 BX19GTi Auto

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 6:13 pm

Sorry mate, too difficult for me, not as computer lierate as you, never had any help from anyone whilst using a pc.

Just have to put up with no pics, thats all, can accept that.

Andy

User avatar
Way2go
Over 2k
Posts: 7279
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:15 pm
Location: RCoBerkshire
x 2

Post by Way2go » Wed Mar 10, 2010 6:13 pm

Image
1991 BX19GTi Auto

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 6:16 pm

Way2go wrote:Image
Dont understand as thats just where i got it from. Havnt moved or deleted anything. Took it directly from my phorobucket a/c whilst clicking on the image i uploaded an hour or so ago.

I am completely foxed by this so better not bother anyone any more, sorry.

Andy

User avatar
Way2go
Over 2k
Posts: 7279
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:15 pm
Location: RCoBerkshire
x 2

Post by Way2go » Wed Mar 10, 2010 6:18 pm

Your image is as above and therefore looks as if

1) You didn't follow the steps given as the img tags weren't right but I corrected them.

2) You have moved the position of the image or deleted it after copying the img code.
1991 BX19GTi Auto

User avatar
Way2go
Over 2k
Posts: 7279
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:15 pm
Location: RCoBerkshire
x 2

Post by Way2go » Wed Mar 10, 2010 6:25 pm

Grenman wrote:Havnt moved or deleted anything.
Did you change the name of the picture at all after you copied the image code? The name of your picture as posted is "picture345.jpg".

If you follow steps 1 -5 then there is less chance of error than your attempts to copy this manually. :wink:
1991 BX19GTi Auto

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 7:09 pm

Hi guys,

i didnt move, change or do anything re the picture, just uploaded it.
Its way too difficult for me to attempt another one. Just look at your kind efforts to help me and i have screwed up. Sorry but i will leave it there if i may.

Thanks for all your help.

Andy

User avatar
Matt H
1K Away
1K Away
Posts: 1000
Joined: Mon Dec 17, 2007 12:02 am
Location: Burton Latimer

Post by Matt H » Wed Mar 10, 2010 7:27 pm

If you paste this code:
Image

...You get this picture:

Image

What's the big deal?

Mothman

Post by Mothman » Wed Mar 10, 2010 7:34 pm

Well done Matt.
how the hell did you get that? What an effort to get at a picture, Well done once again matey.
At least she is now visible but please dont ask about the yellow bits.

Cheers

Andy

User avatar
mat_fenwick
Moderator
Posts: 7279
Joined: Tue Sep 20, 2005 4:08 pm
Location: North Wales
x 13

Post by mat_fenwick » Wed Mar 10, 2010 8:26 pm

Looks just like mine, even down to the usual dirt!
Image
Image

1993 1.9 TZD Turbo Estate
1996 3.9 V8 Discovery
1993 VW LT35 campervan
1985 Hyundai Stellar V8
2016 Hyundai iLoad